Υγεία και ευημερία στους μαθητές μας και τις οικογένειές τους !!!

19 Αυγ 2010

Διανομή σχολικών τσαντών στους μαθητες της Α΄τάξης

Σας ενημερώνουμε ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, στο πλαίσιο των προγραμμάτων της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που πραγματοποιεί και υπό την αιγίδα του Υπ.Π.Δ.Β.Μ.Θ., θα προσφέρει δωρεάν σε κάθε μαθητή που θα φοιτήσει στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου κατά το σχολικό έτος 2010-2011, μια σχολική τσάντα με σχολικό υλικό και ένα βιβλίο

17 Αυγ 2010

Ανακατασκευή WC Δημ. Σχολείου

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες ανακατασκευής των τουαλετών του Δημ. Σχολείου.Ένα πρόβλημα που ταλάνιζε πολλά χρόνια το σχολείο μας επιτέλους λύνεται.

12 Αυγ 2010

Προετοιμασία για το Νέο Σχολικό Έτος

Σε συνεργασία με το Δήμο Σιθωνίας ξεκίνησε η διαδικασία αναβάθμισης και συντήρησης των υποδομών του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου ώστε να υποδεχτούμε τους μαθητές μας σε ένα όμορφο, ασφαλές και λειτουργικό διδακτήριο.

10 Αυγ 2010

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 10 ΦΟΡΗΤΩΝ Η/Υ

Στο πλαίσιο της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης «Πρόγραμμα πιλοτικής εισαγωγής ηλεκτρονικών υπολογιστών και συναφούς εξοπλισμού σε δημοτικά σχολεία για μία ψηφιακά υποστηριζόμενη διδασκαλία», τα ολοήμερα δημοτικά σχολεία με ενιαίο αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν δέκα φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (laptops), ένα ερμάριο για την αποθήκευσή τους και εγκατάσταση τοπικού δικτύου σε αίθουσες διδασκαλίας τους.
ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑς ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ Η/Υ ΠΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΙΣ 20/09/2010. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.